Teatrul Coquette

Teatru, arta, placere

Despre

Deschis în 2014 la inițiativa Ruxandrei Bălașu – actriță si a lui Ingrid Bonța – regizor, cu susținerea artistului vizual Daniel  Divrician, Teatrul Coquette este un spațiu independent recent apărut pe harta culturală a Bucureștiului.

Dedicat teatrului independent, dar deschis si experimentelor și evenimentelor culturale diverse: expoziții de artă, concerte, performance-uri, cursuri și ateliere, Teatrul Coquette își propune să funcționeze ca platformă de întâlnire, comunicare și lansare pentru artiștii independenți.

Situat într-o clădire interbelică de pe Calea Călărași, spațiul păstrează ambianța unui teatru clasic, generosul hol de primire găzduind un pian, tablouri semnate de Daniel Divrician, marionete, scaune fanteziste și alte elemente abracadabrante. Toate aceste obiecte par a te întâmpina deja cu promisiunea dezvăluirii unor istorii și povești, insuflând locului intimitate și căldură.

Din dorința de a stimula curiozitatea unei game cât mai diverse de spectatori față de vocile tinere și autentice din zona teatrului independent, repertoriul teatrului include atât spectacole pentru adulți pornind de cele mai multe ori de la texte contemporane,  dar și pentru copii, inspirate din povesti clasice. De asemenea, din repertoriul dedicat copiilor fac parte și spectacole în limba germană și engleză.

Vino sa te simti ca in La belle epoque si sa te bucuri de spectacole de teatru, concerte, expozitii de calitate!

http://www.teatrulcoquette.ro

Autor: Andrada Roșu

Reclame

Un comentariu la “Despre

  1. Pingback: Program maraton cultural pentru copii @ Biblioteca Națională, 29 septembrie!!! – Agenda Culturală PENTRU COPII

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: